Press

Wehej  pressfolk!

Jag heter Sara Ramberg och är kommunikationschef för Lundakarnevalen 2018. Det är alltså jag som (för det mesta) kan svara på era frågor om vad som händer nu fram till 18-20 maj 2018. Om jag inte vet, kan jag varmt hänvisa er vidare till den som sitter på de efterfrågade kunskaperna!

Lundakarnevalen är Sveriges största organiserade magiska kaos och går av stapeln den 18-20 maj 2018. Lundakarnevalen består av ett karnevalsområde i Lundagård samt ett karnevalståg genom större delen av centrala Lund. Under de tre karnevalsdagarna ser omkring 400 000 personer tåget och vi har uppemot 80 000 besökare inne på karnevalsområdet. För att detta arrangemang ska bli genomfört jobbar nästan 5 700 studenter ideellt.

På dessa sidor hittar ni förhoppningsvis allt som ni behöver för att uppleva, och täcka, den kommande karnevalen. Informationen kommer att uppdateras fortlöpande med en massa relevant och irrelevant information om vad som händer inför den stundande härliga Lundakarnevalen. Använd flikarna ovan för att läsa mer om pressackreditering och besöka vårt pressrum. Tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller funderingar.

Mycket nöje!

 

Sara Ramberg  Kommunikationschef (presschef)
sara.ramberg@lundakarnevalen.se
0708439678