• 0708 43 96 78
  • info@lundakarnevalen.se

Lundakarnevalen söker Säkerhetschef!

Lundakarnevalen söker Säkerhetschef!

Vi söker dig som kan tillföra någonting till Lundakarnevalen och kommittén genom att både bidra till kommittén som grupp och evenemangets förverkligande.  

Säkerhetschefen ansvarar för att alla fester inför och under karnevalsdagarna är trygga och lugna och att den goda karnevalistiska andan upprätthålls. Det innebär att du är ansvarig för kontakt med polis och räddningstjänst samt ansvarar för såväl ideella som förordnade ordningsvakter. Du har hela tiden kontakt med din brandstab, sambandscentral samt insatsstyrka så att alla missöden kan undvikas. Du förväntas även hjälpa och guida alla karnevalens sektioner i säkerhetsfrågor av alla slag. Gissningvis har du ett brinnande intresse för säkerhetsfrågor och är både proaktiv och kreativ i att möta myndighetskrav eller för att hantera riskkällor. Som säkerhetschef för karnevalen får du även chans att bära headset ett helt år. Som nybliven kommittéledamot kommer du att välkomnas in i en karnevalskommitté som är sjukt taggad på att ta emot dig och sätta dig in i allt som har gjorts hittills. Som grupp är de väldigt måna om varandra, vill ha roligt tillsammans och se till att karnevalisterna i Lundakarnevalen 2018 får den bästa karnevalen någonsin!

Viktiga ord som präglar Lundakarnevalen 2018 är öppenhet, jämlikhet, glädje, hållbarhet, engagemang, gemenskap, finess och humor. Dessa behöver du kunna identifiera dig med.

Överlämning från förutvarande innehavare av posten kommer ske, under hösten finns flertalet helger redan inbokade för kommittéarbete samt måndagsmöten (varje måndag). Så var beredd på att det kommer ta upp mycket av din tid och kärlek. Under våren är det heltid som är tanken, karnevals heltid är 60-100h i veckan, huruvida det är arvoderat avgörs under höste av karnevalsorganet.

För att kunna kandidera ska du vara eller nyligen varit student vid Lunds universitet (senast VT-17). Du är välkommen att kandidera om du under denna tiden varit heltidsengagerad inom studentlivet i Lund exempelvis vid studentkår, nation eller AF senast VT-17.

Kandidera via denna länk senast kl 21:00 söndag den 1 oktober 2017.

Den 2/10 får du information om du blir kallad på intervju eller ej efter ett första urval. Blir du kallad till intervju så sker den torsdag den 5 oktober – så kandiderar du gör plats för detta tillfälle i din kalender redan nu.

Vill du nominera någon som du tror skulle passa? Gör det senast lördag 30 september kl. 23:59 via denna länk.

Valberedningen för Lundakarnevalen 2018

Christopher Nilsson