Smånöjen

För närvarande finns ingen information om smånöjena för Lundakarnevalen 2018. Däremot kan det vara karnekuligt att kika på vad som hände under Futuralkarnevalen 2014 – här är beskrivningarna för alla smånöjen som ägde rum 16-18 maj 2014!

Undergången

En föreställning där ni som publik, tillsammans med skådespelare och band, är resenärer under den första resan genom Hallandsåsen! En interaktiv och fartfylld show där ni får njuta av teater, dans, humor och musik mitt i tågkupen. Ni får under er 30 minuter långa tågresa från Lundagård dessutom göra ett viktigt vägval. Tåget avgår strax norr om domkyrkan, vid ingången Futuralportalen och biljetter säljs utanför premiärtågets entré.

Bered er på en tuff tuff-tuff resa, som vi tror ni alla kommer rocca-gilla!

undergången

 

FuturalFuneral

FuturalFuneral är ett dödskul nöje där livet ställs på sin spets. Ingen föreställning kommer vara den andra lik, då karnevalsbesökarna kommer ges möjligheten att skräddasy och delta i sina egna begravningsshower. Det enda som är säkert är att varje föreställning kommer vara en enda stor, härlig och absurd hyllning till livet!

Futuralfuneral

Sketchetera

Framtid, dåtid, etcetera. Följ med på en expedition i olika tider och platser. Vi stannar till och möter människorna som lever i dem, alla- med sin historia, färgade av sin tid, sin omgivning och med sina problem. En obunden resa där vad som helst kan hända. Allt enligt devisen att förena smålyttja med smålöje.

sketchera