BILJETTER

Biljetter!

Vad KUL att du vill ta del av vår Imaginalkarneval!

Har du köpt karnevalsfilmen? Då loggar du in på play.lundakarnevalen.se med den inloggning som du fick.


Vi ses om fyra år..

Entré

Med ett entréband får du obegränsad möjlighet till Lundakarnevalens karnevalsområde, vilket du inte vill missa. Ett entréband kostar 200 kr och det är samma pris för alla åldrar och om du köper bandet nu under våren eller under själva karnevalsdagarna. Om du endast är på kort besök så kan du istället köpa en engångsentré för 70 kr.

Alla på området har möjlighet att se artisterna som uppträder, det krävs ingen specifik biljett

Passa på att köpa entrébiljett redan nu, på så sätt slipper du köer i samband med karnevalsdagarna. Biljett köper du på internet eller i våra försäljningsbodar på stortorget, clemenstorget och framför AF-borgen

Stora Nöjen

För våra stora nöjen köper ni biljett till en specifik föreställning! Det finns två prisgrupper, en för vuxna, och en för studenter och ungdomar (under 18år).
Barn som kan sitta i knät under hela föreställningen går in gratis.

Mer information om årets Stora Nöjen hittar du här

Fullständig prisinformation och föreställningsschema hittar du längre ned på sidan

Dansen

Dansen är vårt egna klubbkoncept, där hela AF-borgen förvandlas till en nattklubb under de tre karnevalsnätterna. Dessa biljetter går ofta snabbt så häng på låset om du vill ha en!

Biljetterna till Dansen gäller endast under en dag, du behöver således tre biljetter om du vill dansa loss varje natt!

Löpande information och uppdateringar hittar du i vårt facebookevent

Åtta stora nöjen

Barnevalen, Spexet, Cirkusen, Filmen, Kabarén, Operan, Revyn och Showen utgör det stora nöjena i Imaginalkarnevalen! De ges alla vid olika tider under de tre dagarna och erbjuder underhållning som är både smal och bred, hög och låg. Men framförallt kul!

Läs mer om våra stora nöjen genom att klicka på någon av ikonerna!

Prisinformation

Genom att klicka på den gula knappen här nedan hittar ni information om biljettpriser och tider för våra olika föreställningar

För att se någon av artisterna som uppträder på stora scen behöver en endast vara inne på karnevalsområdet, men var beredda på mycket folk!

Prislista och spelschema